28 Eylül 2012 Cuma

mağdurum ben hakim bey...

Bu aralar Tayyip'in yağ değiştirme zamanı sanırım. O kilometreye gelmiş.

Hangi kanalı açsak; Başbakan Tayyip Erdoğan ve karşısına dizdiği çoğunluğu yağdanlık gazetecileri görüyoruz.

Dünyaca ünlü araba yağı markaları bu programlara sponsor olsa gram sırıtmaz.



Neyse..

Dün akşam yine bu programlardan bi tanesi vardı. artık Tayyip'in sesini duymaya dahi tahammül edemiyorum ama  4-5 dk izleyeyim dedim.

önce Nazlı Öztarhan ( tanımayanlar için Star da akşam haberlerini sunan kadın) balyozla alakalı hazreti başbakanın hoşuna gitmeyen bir soru sordu..

Başbakan lafı geveleyip, soruyu geçiştirdi..

Sonra sözü "duayen" gazeteci, Kırkpınar'da gelmiş geçmiş en büyük yağcı ünvanını almış, bir dönem başbakanının yanağını bile sıkmış olan Mehmet Barlas aldı.

" siz şiir okudu diye görevinden alınan, hapis yatan, yasaklanan seçime girmesi engellenen bir insansınız" Tayyip'in gözleri doldu, yaşardı, parladı...

Tayyip'in ne kadar çok mağdur olduğunu vurguladıkça vurguladı..

Sıra Tayyip'e geldiğinde önce nazlı'ya bi ayar çekip duayen gazeteci Barlas'tan bu işleri öğrenmesini söyledi sonra mağduriyet edebiyatına kendi başladı..

Tayyip'e o cezayı verenlerin, hapis yatıranların, 28 şubatların hepsinin, alayının Allah bin türlü belasını versin. Ulan ne bitmez bi bela açtınız başımıza?

Adam 10 yıldır mağdurum deyip duruyor.tek başına iktidar oldu, cumhurbaşkanını bile atayacak noktaya geldi, muktedir oldu ama hala mağdur hala mağdur...

demek Leyla Zana'nın yaşadıklarına bi tanesini yaşasa önümüzdeki 150 yıl boyunca bundan bahsederdi..

150 sayısı sizi korkutmasın, o öldükten sonra yandaşları yapar yani. bu yandaşlık silsilesi bitmeyecek, o derece kök salmış.

Tabi;bugün kendini mağdur edenlerle hesaplaşıyor da kendi mağdur ettiklerine hiç bakmıyor..

özgürlüğünün elinden alındığından dem vuruyor misal. biz özgürlüklerini elinden aldıklarını, haksızlıkları sıralasak bu site yetmez.

özgürlüğü bırak, sadece kendi emrindekilerin öldürdüğü çocuklara baksak Tayyip Bey'in aslında ne olduğunu basitçe anlayabiliriz.

Tayyip gerçekten mağdur edilmiş olabilir ama kurduğu düzenle boynuzun kulağı geçtiğinin farkında değil. ya da farkında ama en çok getirisi olan duygu sömürüsü. durmak yok mağdurluğa devam..






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder